Bezorgen en afhalen

Bestelling die voor 15.00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verwerkt. Alle bestellingen met een gekozen verzendoptie worden verstuurd door middel van pakketpost.  Over het algemeen levert de pakketdiensy de volgende dag maar dit kunnen we helaas niet garanderen. Wanneer een product niet op voorraad is ziet u dit terug bij het product en kunt u deze niet bestellen. Gelieve via het contactformulier te informeren wanneer het product weer leverbaar is.

De verzendkosten voor alle bestellingen onder de € 100,- excl. btw worden direct getoont in het overzicht als u de verzendoptie heeft geselecteert. Bij bestellingen boven de € 100,- excl. btw worden binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht.  

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan de Kerkhovensestraat 49 in Oisterwijk. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken aangezien er op de werkplaats, door externe werkzaamheden, niet altijd iemand aanwezig is. 

 

Veilig betalen

Bij BrandPrevent Applications kunt u betalen door middel van iDEAL, Mister Cash, Creditcard of vooraf betalen (eigen overschrijving per bank). Bij de optie 'vooraf betalen' kunnen wij uw bestelling pas verwerken nadat de betaling is ontvangen op onze rekening.