Brandslanghaspels Onderhoud - Controle

Voor bedrijven is het wettelijk verplicht om de brandveiligheid te waarborgen door regelmatig onderhoud en controle van brandslanghaspels. Bij BrandPrevent Applications bieden wij professionele diensten aan voor het periodiek controleren en onderhouden van uw brandslanghaspels, zodat u kunt vertrouwen op goed functionerende blusmiddelen in geval van nood.

 

Waarom is onderhoud en controle van brandslanghaspels belangrijk?

Om ervoor te zorgen dat uw brandslanghaspels optimaal werken, is regelmatig onderhoud en controle essentieel. In geval van nood moet u erop kunnen vertrouwen dat de blusmiddelen direct inzetbaar zijn en adequaat functioneren om de brand te bestrijden. Door het periodiek onderhouden en controleren van uw brandslanghaspels minimaliseert u de kans op storingen en maximaliseert u de effectiviteit ervan.

Daarnaast is het naleven van de wettelijke voorschriften conform het bouwbesluit  omtrent onderhoud en controle van brandslanghaspels van groot belang.

BrandPrevent Applications is KIWA gecertificeerd en onze deskundige monteurs zijn REOB gediplomeerd. Het onderhoud en de controles worden dan ook uitgevoerd conform de NEN 671-3. Daarmee zijn wij gemachtigd om uw brandslanghaspels te controleren en te onderhouden. Wij voldoen aan alle vereisten en regelgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Brandprevent is uw parner op het gebied van:

  • Leveren, monteren, onderhoud en keuren brandblussers en brandslanghaspels
  • Leveren, monteren, onderhoud en controle noodverlichting
  • Brandvertragend impregneren textiel, hout, papier, enz.
  • Leveren brandwerende afdichtings producten en desgewenst montage inclusief elektronisch logboek
  • Leveren en/of montage blusdekens, rookmelders, hittemelders, koolmonoxide melders, brandwerende kluizen, enz.