9 ltr VS9-c schuimblusser vorstbestendig

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Sproei- Schuimblusser vorstvrij tot -20 graden Celsius en geschikt voor branden in de klasse:

vaste stoffenvloeistoffensteering wheel (marine equipment)vorstbestendig

De 6 liter schuimblusser ECO-AF is vorstbestendig tot een temperatuur van -10 graden Celsius. De schuimblusser wordt geleverd met ophangbeugel voor wandmontage.

De 9 liter schuimblusser VS9-c is vorstbestendig tot een temperatuur van -20 graden Celsius. De schuimblusser wordt geleverd met ophangbeugel voor wandmontage.

Geschikt voor toepassing in niet-vorstvrije ruimte, industrieterrein, tankstation, magazijn, enz. De blusser bevat Imprex (vorstbestendig) en heeft een CO²-patroon.

De bediening van deze schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd dient de brandblusser op de vuurhaard te worden gericht en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de blusser.

Wordt geleverd na inspectie en voorzien van het jaarlijks onderhoudsetiket conform de NEN 2559 (KIWA-NCP). Tevens ontvangt u het onderhoudsrapport wat u kunt overleggen aan een controlerende instantie zoals bijvoorbeeld brandweer, gemeente en/of verzekerings maatschappij.

Duits/Nederlandse brandblusser waardoor wij u een garantie van 10 jaar op deze brandblusser kunnen afgeven indien het standaard periodiek onderhoud door ons wordt uitgevoerd.

Het blusmiddel is ANTIFLAM. Dit is een waterige oplossing van niet giftige organische en anorganische bestandsdelen dat samen met een schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat.

Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Type: (Sproei-) Schuimblusser VS9-c
Inhoud (liter): 9
Brandklasse: A - B
Bluscapaciteit: 27A - 183B
Gewicht (kg): 14.5
Afmetingen (hoogte (mm) x diameter (mm)): 620 x 290
Temperatuur grenzen (°C): -20 tot +60
CO²-patroon (gram): 75