6 ltr ES6-n Schuimblusser Ajax

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Sproei- Schuimblusser geschikt voor brandklasse en eigenschappen:

 vaste stoffenvloeistoffensteering wheel (marine equipment)ce-keurmerk

Geschikt voor toepassing in kantoor, ziekenhuis, werkplaats, openbaar gebouw, keuken, kantine, en. De blusser bevat een premix (water, MK eco 3%) en is permanent onder druk. 

  • Getest en gecertificeerd kwaliteitsproduct conform EN-3
  • Voorzien van milieuvriendelijke blusstof
  • Drukbestendige onderdelen van duurzaam metaal
  • Voetring van flexibel kunststof
  • Wordt geleverd met ophangbeugel voor wandmontage

Wordt geleverd na inspectie en voorzien van het jaarlijks onderhoudsetiket conform de NEN 2559 (KIWA-NCP). Tevens ontvangt u het onderhoudsrapport wat u kunt overleggen aan een controlerende instantie zoals bijvoorbeeld brandweer, gemeente en/of verzekerings maatschappij.

Zeer degelijke duurzame brandblusser waardoor wij u een garantie van 10 jaar op deze brandblusser kunnen afgeven indien het standaard periodiek onderhoud door ons wordt uitgevoerd.

De bediening van deze schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd richt men de slang en spuitstuk op de vuurhaard en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de blusser.

Het blusmiddel bestaat uit een waterige oplossing met niet giftige organische en anorganische bestanddelen dat samen met het biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een koelend en impregnerend effect.

Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Type: (Sproei-) Schuimblusser ES6N
Conform: EN-3
Inhoud (liter): 6
Brandklasse: A - B
Bluscapaciteit: 21A - 144B
Blusstof: Premix MK-eco 3%
Gewicht (kg): 9,6
Afmetingen (hoogte (mm) x diameter (mm)): 557 x 231
Temperatuur grenzen (°C): +5 tot +60