6 ltr B6C-IFP Schuimblusser Saval

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Sproei- Schuimblusser geschikt voor brandklasse en eigenschappen:

 vaste stoffenvloeistoffenvetbrandence-keurmerk

De speciale samenstelling van het Bioclass IFP blusschuim zorgt er voor dat deze brandblusser goed buiten te gebruiken is, zelfs tot 30 graden onder nul. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de B6C-IFP brandblusser kan worden toegepast in ruimtes waar vorst risico's zijn, maar de omstandigheden wel blusschuim vereisen.

Toepassingen:

  • Nabij vries- en/of koelcel
  • Parkeergarages
  • Veilinggebouwen
  • Tunnels
  • En andere "vorstgevoelige" gebouwen en gebieden tot -30°C

Wordt geleverd na inspectie en voorzien van het jaarlijks onderhoudsetiket conform de NEN 2559 (KIWA-NCP). Tevens ontvangt u het onderhoudsrapport wat u kunt overleggen aan een controlerende instantie zoals bijvoorbeeld brandweer, gemeente en/of verzekerings maatschappij.

Degelijke duurzame brandblusser waardoor wij u een garantie van 5 jaar op deze brandblusser kunnen afgeven indien het standaard periodiek onderhoud door ons wordt uitgevoerd.

De bediening van deze schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd richt men de slang en spuitstuk op de vuurhaard en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de blusser.

Het blusmiddel bestaat uit een waterige oplossing met niet giftige organische en anorganische bestanddelen dat samen met het biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een koelend en impregnerend effect.

Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Rijkstypekeur: Ja
Blusvermogen: 21A - 144B
Temperatuursgebied (°C): -30 / +60
Gewicht (kg): 10,1
Afmeting (hoogte(mm)) x breedte (mm)): 565 x 210
Diameter cilinder (mm): 170
Vulling (L): 6
Proefdruk (bar): 27
Werkdruk bij 20°C (bar): 14
Spuittijd (sec): 40
Worplente (m): 3 - 5
Slanglengte (mm): 500