6 ltr F6C met Lans Schuimblusser Saval

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Sproei- Schuimblusser geschikt voor brandklasse en eigenschappen:

 vaste stoffensteering wheel (marine equipment)ce-keurmerk

Bioclass AF vormt razendsnel een dikke afdekkende schuimlaag op het hete vet, waardoor de vlammen in zeer korte tijd weggenomen worden. Vervolgens koelt Bioclass AF het oververhitte vet effectief af waardoor herontsteking voorkomen wordt. Bioclass AF wordt toegespast in draagbare blustoestellen met een inhoud van 6 liter. Deze blustoestellen voldeden als eerste in Nederland aan de Europese norm EN3-7/A1 en aan de strenge eisen van het Milieukeur.

De F6C is ook leverbaar met een speciale roestvrijstalen bluslanhs. Hiermee heeft de gebruiker nog een halve meter extra afstand tot de te blussen vet-/ oliebrand. Bovendien is deze lans erg handig om bij. de afzuigkap boven de vet-/ oliebrand te kunnen blussen.

Wordt geleverd na inspectie en voorzien van het jaarlijks onderhoudsetiket conform de NEN 2559 (KIWA-NCP). Tevens ontvangt u het onderhoudsrapport wat u kunt overleggen aan een controlerende instantie zoals bijvoorbeeld brandweer, gemeente en/of verzekerings maatschappij.

Degelijke duurzame brandblusser waardoor wij u een garantie van 5 jaar op deze brandblusser kunnen afgeven indien het standaard periodiek onderhoud door ons wordt uitgevoerd.

De bediening van deze schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd richt men de slang en spuitstuk op de vuurhaard en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de blusser.

Het blusmiddel bestaat uit een waterige oplossing met niet giftige organische en anorganische bestanddelen dat samen met het biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een koelend en impregnerend effect.

Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Rijkstypekeur: Ja
Blusvermogen: 13A / 75F
Temperatuursgebied (°C): 0 / +60
Gewicht (kg): 10,1
Afmeting (hoogte(mm)) x breedte (mm)): 565 x 210
Diameter cilinder (mm): 162
Vulling (L): 6
Proefdruk (bar): 27
Werkdruk bij 20°C (bar): 14
Spuittijd (sec): 35
Worplente (m): 3
Slanglengte, incl spuitmond (mm): 500