9 ltr B9C-HR Schuimblusser Saval

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Sproei- Schuimblusser geschikt voor brandklasse en eigenschappen:

 vaste stoffenvloeistoffensteering wheel (marine equipment)ce-keurmerk

Saval Bioclass schuimblusser zijn gevild met 6 of 9 liter blusschuim dat zeer effectief is op branden in vaste stoffen (hout, kunststof, stro, enz.) en op vloiestbranden (benzine, verf, lijm enz.). Het Bioclass blusmiddel is niet alleen werkzaam aan het oppervlak van de brand, maar dringt ook diep in de brandende stoffen door. De bioclass blusser heeft een inwendig drukpatroon, dat pas geactiveerd wordt als u de blusser werkelijk nodig heeft. Het weglekken van druk hierdoor onmogelijk. Bovendien hebben de 6 en 9 liter variant een separate schuimcontainer met grote voordelen voor onderhoud en het milieu.

Wordt geleverd na inspectie en voorzien van het jaarlijks onderhoudsetiket conform de NEN 2559 (KIWA-NCP). Tevens ontvangt u het onderhoudsrapport wat u kunt overleggen aan een controlerende instantie zoals bijvoorbeeld brandweer, gemeente en/of verzekerings maatschappij.

Degelijke duurzame brandblusser waardoor wij u een garantie van 5 jaar op deze brandblusser kunnen afgeven indien het standaard periodiek onderhoud door ons wordt uitgevoerd.

De bediening van deze schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd richt men de slang en spuitstuk op de vuurhaard en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de blusser.

Het blusmiddel bestaat uit een waterige oplossing met niet giftige organische en anorganische bestanddelen dat samen met het biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een koelend en impregnerend effect.

Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Type: (Sproei-) Schuimblusser B9C
Inhoud (liter): 9
Temperatuur grenzen (°C): 0 tot +60